Meny

Hjem

Inspirasjon

Vi tilbyr

Priser

Folka våre

Tjen penger på gammelt «skrot»

Kunde
Aladdin gull, sølv og medaljer
Periode
Februar 2020
Målgruppe
Alle
Format
Digitalt og print
Avis
Drammens Tidende

Aladdin gull, sølv og medaljer etablerte seg i Drammen på nyåret 2020 og ønsket en kampanje som satte dem på kartet, samt opplyse folk i drammensområdet om hvilke tjenester de tilbyr. Mange har smykker de ikke bruker eller gamle ting liggende, som kan være verdt mer enn man tror. Fokuset for kampanjen var å påpeke at ditt «skrot» kan ha høy verdi og at Aladdin er en trygg og seriøs forhandler. Kampanjen ble godt mottatt i Drammen og Aladdin merket stor effekt av denne formen for annonsering. 

På grunn av stor pågang i butikken ble det laget en oppfølger. Vinklingen handlet om oppstartssuksessen til Aladdin og at stadig flere valgte å ta med gjenstander til dem for vurdering. 

En tredje artikkel ble laget under koronatiden for å fokusere på trygg handel og at de tok smitteverntiltakene alvorlig. 

Sitat fra kunde:

Vi er veldig fornøyd med responsen. Vi hadde sånn pågang hele uken  av folk som hadde lest annonsen at det var dager hvor vi slet med å kunne ekspedere alle sammen. Folk hadde gjort det de ble oppfordret til i annonsen – å gå gjennom skuffer og skap og ta det med til oss for en vurdering og salg.

Vi fikk også mange gode kommentarer på artikkelen og utallige ganger har folk uttrykt hvor fint de synes det er at en slik butikk har kommet til Drammen. Så vi har blitt godt mottatt.

Vi gir annonsen terningkast 6!»

 

Les artiklene her:

Nå kan du tjene penger på rotet ditt

Folk strømmer til Aladdin i Drammen for å tjene penger på eget «skrot»

Tjen penger på «skrotet» ditt på en trygg måte

Inspirasjon