Meny

Hjem

Inspirasjon

Vi tilbyr

Priser

Folka våre

Kongsberg fyller 400 år

Kunde
Kongsberg Kommune

I 2024 fyller Kongsberg 400 år, og sammen med Laagendalsposten og Amedia Kreativ har Amedia Innholdsbyrå på oppdrag fra Kongsberg kommune laget byens offisielle jubileumsmagasin, med både redaksjonelt og kommersielt innhold.

Magasinet ble godt tatt imot av både leserne og kunden. Målet var å «samle og begeistre – gi stolthet og sterkere samhold» blant byens innbyggere.

Gjennom Jubileumsmagasinet har vi fått muligheten til å vise frem Kongsberg som en by som ikke bare er ledende innen teknologi og som tilbyr attraktive jobber, men også som et samfunn som verdsetter mangfold og inkludering. Magasinet finnes både på print og digitalt.

– Største og beste magasin i Laagendalspostens 120 års historie! Her har vi tatt pulsen på dagens Kongsberg og møtt flere av byens innbyggere. I tillegg får du den fulle oversikten over hva som skal skje når byen feirer 400 år.
Jørn Steinmoen, redaktør i Laagendalsposten

– Jeg er svært fornøyd med samarbeidet med Laagendalsposten og Amedia om Jubileumsmagasinet. Dette ble faktisk enda bedre enn jeg hadde sett for meg. Vi har fått et magasin som er fylt med gode historier som bidrar til stolthet og begeistring når vi nå har gått inn i jubileumsåret.
Laura Sletbakk, prosjektleder Kongsberg 400

 

Inspirasjon