Meny

Hjem

Inspirasjon

Vi tilbyr

Priser

Folka våre

Vi forteller gode historier fra hele Norge

Amedia Innholdsbyrå produserer og distribuerer kampanjer på tvers av Amedias over 100 egne og samarbeidende lokalaviser, samt på Nettavisen.no, og når totalt ut til 2,4 millioner lesere. Vi sitter tett på et stort publiseringsmiljø i Amedia og jobber med å treffe målgruppen der de er – på Nettavisen.no, i lokalavisene, på kundenes egne løsninger, i sosiale medier eller hos andre distributører. Våre innholdsprodusenter dekker hele landet og vi kan levere kommersielt innhold på lokalt og nasjonalt nivå.

Våre tjenester

Ide & konsept

Vi leverer komplette konsepter innen innholds- markedsføring eller konsepter som passer inn sammen med andre planlagte markedsaktiviteter.

Innholdsstrategi

Vi hjelper deg som annonsør med utvikling og gjennomføring av din innholdsstrategi, slik at din bedrift eller merkevare kan ta de riktige grepene og nå ønskede mål i et stadig tøffere marked.

Distribusjon

Vi garanterer god synlighet og tilstedeværelse hos ønskede målgrupper. Dette inkluderer Amedias over 100 egne og samarbeidende lokalaviser, og Nettavisen.no.

Innholdsproduksjon

Vi kan levere alt fra tekst, foto, video og podcast til native-artikler, innhold for sosiale medier og digitale kundemagasiner. Vi kan også tilrettelegge eksisterende artikler og tilpasse innholdet for våre flater.

Innholdsoptimalisering

Vi optimaliserer og overvåker trafikken kontinuerlig for å oppnå de beste resultatene på alt av kommersielt innhold i våre flater. Slik sikrer vi at ditt budskap når ut til riktig tid, i rett kanal, til riktig målgruppe.

Analyse

Innsikt og transparens er viktig i vårt arbeid. Etter endt kampanje sender vi en fullstendig sluttrapport slik at du som annonsør får innsikt i hele kampanjeforløpet. Vi kan også teste effekt av annonseringen gjennom egne leserpanel i lokalavisene.

Noen av våre kunder